E, bas tako to napravi!A jel moze da se pronadje koji pin na koji dzek ide ako se unimer stavi na "beep"(na zvucni signal)?
Hmm kolika bi bila cijena pa bi mogao kupiti. Nema problema s xm-om nikakvih, udoban je i radi svoj posao. Malo zeza anti-sink kugla brzo padne al sve će sredit na ljeto.Moralo bi biti isto jer su i svjetla istog oblika ali su malo drugačija iznutra, a pozicije bi trebale biti indentične, imam ti toga ako bude trebalo.
Ovo sa hidroaktivom je malo kompliciranija priča, svakako prvo kugle pa onda dalje traži
Mjenjali smo mi sve kugle, zadnji dio je naprotiv jako mekan, prednji imamo kugle od c5 i služe svrsi (nije ih još pojeo LHM), samo malo gledam i učim o hidraulici i tako. A pozicija zasad dobra cijena samo što sam skeptičan serija 1 vs serija 2 vidjet ćemo još kontaktiram te.Kod nas svakakve kemije rade sa hidroaktivom, ove prve hidroaktive H1 su bile najpouzdanije koje su mislim išle do 92´ one su se stvarno slabo kvarile, a ove kasnije rade probleme. Pogledaj jel imaš limenu zaštitu kod zadnjeg lonca što prekriva hidroaktiv kuglu ako imaš onda 90 posto nikada nije skidana:whistling:. Pozicija bi ti bila 70kn.
C5 imaju manji hod jer su fizički plosnatije i membrana ima manji hod, malo je tvrđi al još nisu membrane probijene. Sve radi super zasad problema nemaMogu misliti kako to radi sa kuglama od c5, trebao si odmah nabaviti sve originalne. Nisam isprobao ali sam 99 posto siguran da su iste pozicije, maglenke i žmigavac su drugačiji, farovi su isto isti izvana samo se razlikuju malo iznutra. Kod brata na xm-u 92` su farovi od s2 i stavio sam pozicije od s1 i sve sjedne super
Otac prilikom kupnje xantije skinuo je s karambola C5 dvije kugle i stavili smo ih i probali. Radili su dobro, a razlika udobnosti je kojih 10%. Glavne kugle su dobre, ali mislim da hydraktivne treba nadopuniti i anti-sink. Ovo smo za test stavili i slzže nas. Ali uspoređujuči xantia 1.8 16v bez hydraktivnog i xm, xm je udobniji.Da pitanje šta je tebi netko stavio imaš razlike između kugli od c5 kao i kod xm-a. Razlike su u damperima vjerovatno je netko stavio ove obične što imaju dampere kao xantie bez hidroaktive, ako ti je sa tim tvrđe onda sigurno hidroaktiva nije u fukciji. Neće ti lhm pojesti njih samo to onda nije xm po udobnosti