Ti si barem kočio.
Ima onih koji za slavu na YT ni ne stisnu kočnicu.
Ja bih ga lupio, ali ne za slavu nego zato što je kreten. Što si htio, dobio si. Nisam ga lupio jer mi je žao auta.
Kad vidiš Alfu 147, Ford Focusa i C-Maxa, Modesto dostavu ili bilo kakav bijeli VW Caddy, moraš se paziti.
To je doslovno činjenica u Sisku, plus što pola takvih nikad očito nije dobilo po ****i, pa kad im trubiš, seru.
Neki dan se neko krme isparkirava tamo kod kružnog kod Getaldusa, bijeli VW Caddy, vidi se da je furgon, i ide tip polako, ali ide. I ja malo trubnem da zna da idem(nema zadnja i bočna stakla, jel), kad se on dere kroz prozor "ajde vozi šta trubiš koji ****c". I, normalno, ja se njemu izderem nešto u tom stilu, da je idiot i taj je bio normalan, nije radio scene.
Ali baš ima kretena, pred par mjeseci mi stara priča, neki taksist ostavio otvorena vrata, ona ga zaobišla i on se dere za njom da šta ga zaobilazi dok su mu otvorena vrata(a on neš drkario mimo auta) i jebe joj mater.
Ja ti se kunem, ti kreteni ili nemaju što za izgubiti, ili ne razumiju pojam policije, zatvora, kazne, ...
Doslovno vidiš da je tip preglup i previše zaostao u glavi da ulaziš u koštac, doslovno ko da se ideš kačit sa jebenim nabrijanim psom.
Da imam neku trulju za po gradu, sunce te ****lo, ja bi na dnevnoj bazi imao dvije, tri manje saobraćajke. Znači kroz mjesec dana bi znao zatvorenih očiju europsko izvješće popunit.
Ali kakvi bi bili, danas na semaforu kod tomićevog, ja idem od špara prema jel i autoškola se spušta iz tomićevog, skreće lijevo prema haku.
Ok, ja stojim na crveno, pali se zeleno, krećem, idem i autoškola stoji u sred bogojebenog raskrižja deset sekundi otkad se meni upalilo zeleno i KREĆE ISPRED MENE. Pa mater ti jebem, normalno da su vozači invalidi kad ih takvi isti uče voziti.