Dva prijatelja su mi imala takvu situaciju. Jedan je sta nakon 500 metara u zaustavnu i čeka da ovi dođu do njega, nisu došli, drugi je baš tako, prošiša, jer nit ih je očekiva nit je zna šta oće. Isto nije bilo ispod 140. To nema šanse da te sustignu autom, jedno ako je motorista, pa krene.Meni su jednom mahali da stanem na Draganić(KA-ZG), a ja vozio 140-150, nisam skužio točno što žele i prošao odmorište. I nikome ništa
Koji čobos. Kaj je na kraju bilo?Prije nekih 7-8 god mene zaustavili u gradu, po mraku, kaze frajer "vezali ste se kad ste nas vidjeli", seljacina je naravno to izmislio, tako da nista me ne cudi
U takvoj situaciji se ništa ne plaća na licu mjesta. Traži se broj značke i istu sekundu zove njihovu unutarnju kontrolu da se prijavi traženje mita za nepostojeći prekršaj...Prije nekih 7-8 god mene zaustavili u gradu, po mraku, kaze frajer "vezali ste se kad ste nas vidjeli", seljacina je naravno to izmislio, tako da nista me ne cudi
Koji čobos. Kaj je na kraju bilo?
Pokušao je po principu "app", ja sam samo rekao da sam uvijek vezan, pitao me ako sam pio alkohol, kažem ne, vratio dokumente i doviđenja...U takvoj situaciji se ništa ne plaća na licu mjesta. Traži se broj značke i istu sekundu zove njihovu unutarnju kontrolu da se prijavi traženje mita za nepostojeći prekršaj...
Okrutno!
Koji likoviOvo je još krvavije. Dva BMW-a zaredom. Prvi se nije ni ocjedil do kraja, evo drugog i ravno na šlep.