Danas smo ja i pas skoro poginuli od strane glupače za volanom i kretenčine još veće na suvozačkom sjedalu.
Šećem psa, idem po parkingu(kod Segeste onaj gdje je autobus plavi) i vidim 2008 bijeli, SK 247, tako nešto, turira na parkirnom mjestu. I vidim sve više diže okretaje, radi rikverc svjetlo, stajem, kočim psa, čekam da vidim šta se događa, pretpostavim da je neki kvar, krenemo dalje, kad odjednom škripa guma, ukopavam, se potežem psa i sebe unazad i u roku dvije i pol sekunde, 2008 prolazi sa nekih 25-30 na sat na metar-dva ispred mene i naglo koči.
Gledam koja ****a najmilije matere se događa, u autu ženska sjedi, drži grčevito volan, a kraj nje neki debeli krmak objašnjava, valjda ju uči voziti. U to idu dva tipa koji su išli po parkingu, pitaju jel sve u redu, jel me lupila, a to dvoje debelih imbecila ni da mahnu, ništa.
Jebem im sve živo i mrtvo, derem se, znam da me čuju, na metar sam od auta, ali neće pogledati, prave se da se ne događa. Znači razumijem da je neugodno kad ti tip sa stafordom jebe mater, a kraj njega stoje dva tipa koji su vidjeli da si ga skoro zgazio, ali ni da mahnu...
I na sve to, NA SVE JEBENO TO, krmad NASTAVLJA RADITI ISTO JEBENO SRANJE. Znači potepe ga u crveno i pušta kvačilo i to narednih 20 minuta skaču i divljaju po parkingu po kojem idu djeca, psi, ljudi, ****i iz isusovog groba, ljudi gledaju, izlaze na prozore, ali boli njih ****c.
Isključivo to što nisu poletili na moju dragu je tog kretena spasilo da mu jebem mater na sred parkirališta.
Ok, ova uči voziti, sjebe se, ali ovaj kreten koji ne zna objasniti da ne sjedi na gasu i PUŠTA JU DA NASTAVLJA divljati, e on mi nije jasan.
Ako netko slučajno zna te kretene, neka im kaže da im tip kojeg su za malo zgazili autom poručuje da su neogovorni idioti koji su tako mogli dijete zgaziti.
Evo, tu lijevo gdje je plavi auto je glupača sjela na gas i zaustavila se tu desno na kraju parkirnih mjesta.