ZlatkoC4
Well-known member
Zanimljivo kako ti naši citroeni popiju do posljednje kapievo mene s INE, nikad skuplji tank
žedni auti
Zanimljivo kako ti naši citroeni popiju do posljednje kapievo mene s INE, nikad skuplji tank
nikad skuplji tank
Samo ponavljam ... LOLPočni se navikavati ...
Vidim, ti si kao neki optimist ... LOLKoja je ovo manipulacija, kad je gorivo pojeftinilo s 11 na 8 kn, nitko nije smanjivao cijene, pa je sad poraslo za 1 kn i odma se prijeti s povećanjem cijena prijevoza
Plenky? Kaži da se zaebavaš! Što političar obeća, komotno mačku o rep objesi. Lažov do lažova.premijer je obećao
Nemaju oni ništa. Država nema lovu. Potrebnu lovu će oteti meni, tebi i svima nama.znači da imaju potrebnu lovu negdje sa strane
Tako ti to ide u lijepoj HR. niti Ugostitelji nisu niti lipe smanjili cijene kad im je bio smanjen PDV već su odmah nedugo iza toga digli cijene od 6-15% ovisno od područaja RH. sad kad su im digli oni pričaju isto ovo kao i prijevoznici. sve su to balkanska posla. Udri po narodu tko kako stigne.Koja je ovo manipulacija, kad je gorivo pojeftinilo s 11 na 8 kn, nitko nije smanjivao cijene,
Zašto bi smanjili cijene ako im nije pala potražnja?niti Ugostitelji nisu niti lipe smanjili cijene kad im je bio smanjen PDV već su odmah nedugo iza toga digli cijene od 6-15% ovisno od područaja RH.