evo mene sa još par pitanja..
))
znači nakon nekih cca 4 mjeseca i više od 5000 km vožnje sve je super i nikakvih problema(kuc kuc). e sada bih želio(ako je moguće) napraviti 3 stvari pa trebam malo savjeta:
- zanima me da li je moguće smanjiti potrošnju na većim brzinama tj kada vozim 100-110 troši mi većinom ispod 7l a na 120 se popne već na 8.5 i više, da li je to normalno i može li se što napraviti po tom pitanju?
- želio bih malo pojačati zvuk da se čuje te su me uputili na lastovčić auspuhe e sad meni su rekli da bi lonac stavili sada mene zanima da li će to popraviti i pojačati malo zvuk na neku srednju razinu ne bih želio da "prdi" niti išta slično već samo da se malo jače čuje za gušt dok vozim na većim okretajima
-i još bih želio ugraditi NRG sportski volan ali di god sam zvao nude mi samo ugradnju a ja bih trebao naručiti sa NRG stranice, što nije problem za volan ali sam gledao glavu za montažu(tako su mi reli u servisu) i nju ne mogu naći na njihovoj stranici za moj auto. A MOMO koji ima nastavke za ugradnju mi je bzvz skup plus ništa bolje mi ne izgledaju volani
I još sam se sjetio kada sam išao do istralandie prilikom pretjecanja na autocesti sam morao ići preko 150 u autu se osjetio nekakav miris kao paleži pa sad iskusniji vozač mi je rekao da je to zbog bogatije mješavine benzina da li je to zaista to ili bi bilo dobro odvesti negdje da pogledaju?
Hvala unaprijed na čitanju eseja i eventualnoj pomoći..
D