Saxo 1.4 VTS by "2mario2"

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Molim da se tema ne samo zaključa ili sakrije nego skroz izbriše i da me se trajno ukloni s ovog foruma. Hvala
Za sad ostaje ovako...prespavaj, razmisli, ohladi se :cool:...vjerujem da te nitko nije imao ni najmanju namjeru uvrijedit :hm:

A ako ćeš i dalje inzistirat, riješit ćemo problem....mada mi je osobno žao za svakim članom naše male klinike koji nas napusti :(

2mario2

Well-known member
@ivan222 ak misliš na dimenzije onda su 175/65/14 gore

@ZlatkoC4 izgleda ok, al da su bijele bilo bi bolje

Postoje neki planovi u vezi felgi, al o tome budem pričao kad dođe vrijeme za to. Prvo bitne stvari riješim, pa onda detalje koji su manje bitni

2mario2

Well-known member
Naravno. Prije dok se to ne riješi ne diram ni šrafa jednog. Èekam plaču da vidim dal mogu počet s tim jer imam troškove privatne koji su na prvom mjestu. A limarije ima dosta. Em pragovi, em pod i oko kotača isto treba popravljat. U par navrata mi je došlo da sve pustim u pm i prodam ga, al mi je žao sad kad je skoro novi motor i kad sam ga popravio poslije sudara

Da moram 2000€ sad potrošit budem potrošio kak god teško samo iz principa i slagao ga cijelu godinu ako treba, al onda nejde od mene ni za šleper dijamanata

2mario2

Well-known member
Krenuli sitniji radovi opet. Bobina stavljena druga i nestalo je ikakvo trokiranje, štucanje, kašljanje i opet diše punim plućima što je vlasniku izuzetno drago. Blatobran i krov čekaju lijepo vrijeme da frend može izravnat, pokitat i na krov nakon filera stavit samo foliju (neću lakirat jer mi je folija daleko jeftinija opcija)

Daljinsko centralno ide van kako mi se ćini jer zafrkava (sam se otključa nekad ili se neda zaključat) i kupit ću s vremenom novo ako ne ustanovim di je problem s ovim

Limarija čeka ipak malo bolju financijsku situaciju, al nadam se da neće predugo jer imam plan do kraja godine sve živo završit i onda tek regat pošto mi auto netreba sad jer radim na terenu trenutno

Sve u svemu ja super zadovoljan da sam i sa bobinom napravio korak prema naprijed, premda je mali jako korak to do krajnjeg rezultata koji želim i do kojeg budem došao kad tad

2mario2

Well-known member
Frend bude donirao papučice je rekao samo da ih nađe od C2 VTS-a, pa da još neke sitnice napravim

Mislim da točno ovakve

2mario2

Well-known member
Počela i mjerenja za temelje za garažu jer ovo blato više nije normalno (barem pripremit zasad teren da ne stoji u blatu)

Mislim da bi mi garaža od 4x3m trebala biti sasvim dovoljna za Saxa i za jednog dana koju policu

Doomsday

U prolazu...
Samo mali podsjetnik na nešto što sigurno i sam znaš...

Dooobro promisli koliku garažu možeš i želiš izgradit, jer jednom kad je napraviš, teško ćeš dograđivat ili rušit pa ponovo gradit...

Kako bi rekli stari meštri, tri puta miri a jedan put riži...

:D

tomica0308

Well-known member
ja bi neku vecu garazu, jedino ak ces cijeli zivot saxa vozit pa ce stat u garazu. Npr C4 2005g 4260 duzina, po takvom neces moc vrata zatvorit, ja bi stavio 5x5 i imas mjesta za kaj hoces (jedan pank, šraštuk, i iskopaj grabu dok to vec radis i mozes ulje mjenjat bez problema i zimi, stavis pec kraljicu i lupaj), a cijena mozda 1500kn veca, sad kad vec to radis ispocetka dobro razmisli. To je samo moje misljenje :)

Zix

Active member
4x3 ti je kao box za staforda! Izmeri širinu auta sa otvorenim vratima,slažem se sa gore napisanim što više u širinu,dužinu i visinu naravno koliko uslovi dozvoljavaju a i finansije,ne moraš sagraditi hangar ali ćeš se sigurno komotnije osećati od 4x3

2mario2

Well-known member
Samo mali auti su kod mene na dvorištu. Ne želim velike aute nit ću ga ikad više kupit. Imao sam Audi 100 koji sami znate kolki je i nikad više (zato sam ga i mijenjao za Bravo zbog veličine najviše)

Budem sutra izmjerio kako bi izašlo 5x4m jer zbilja više nije potreba (to je puno ionako) zbog gore navedenog razloga

2mario2

Well-known member
Evo sljedeće na popisu je nosač motora jer je moj napukao, pa da se toga riješim prije nego se desi glupost

A dalje ćemo vidjet što slijedi. Sve ovisi o financijama koje se možda i poprave malo, pa bude lakše

2mario2

Well-known member
Jel bi imao tko od vas ideju zašto mene moje daljinsko ne voli da tako velim i nebudem prost?! Jučer je lijepo zaključavao i otključavao, a danas odem do auta i želim otključat i ne šljivi me 5%!

Moram to danas prokužit jer ako ne popravim idem u auto sve to shranje počupat van i roknut u smeče. Popilo mi živce i sad ću minimalno 1 godinu živjet kraće zbog toga

Najgore je što se ne sječam kako sam spajao i sad više neznam vratit na original centralno bez daljinskog ovog

EDIT:

Daljinsko isčupano van i bačeno u smeće! Dosta mi je pilo živce!

Kako sad spojit natrag na original njegovo centralno bez daljinskog?

Na vrh