Saxo 1.4 VTS by "2mario2"

2mario2

Well-known member
Malo prije je majstor pogledao auto kako treba i zaključak je da se kupuje tabla lima 1mm i mijenjamo obje strane iza siceva komplet, a na mojoj strani napred ćemo zakrpat tu jednu rupu di je čep. Naravno nakon toga samo izbušimo nove rupe i stavimo nove čepove

E sad ima još jedan dio kod prednjeg lijevog kotača koji ćemo isto sanirat i ako se još kaj nađe usput jer ako već radim onda ću dat napravit sve odjednom i mir

To znaći da nejde auto na regu još sigurno mjesec do dva dok sve živo ne riješim i tek onda kad budem znao da je sve 100% gotovo jer ovaj auto je keeper. Jest da mi je potreban, al bolje tako nego svako malo prčkat

2mario2

Well-known member
Malo sam si neodlučan u vezi felgi. Moje su mi ljepše, al ove mi imaju isto gume stare godinu dana samo dimenzije 185/55/14 koje i idu original na Saxo

Kak se vama ćini razlika?

Doomsday

U prolazu...
Meni je ljepša ta nova felga, oblih linija... :cool:

Ne znam koja je dimenzija ta guma na pug felgi, ali izgleda puno višeg profila, iako možda i nije, zbog samog dizajna felge koji ju čini još 'manjom', ovako na oko... :thinking:

Ali, to je samo moje mišljenje... :whistling:

:D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Da, i meni ove oble malo ''svježije'' djeluju, bar ovako kad vidim jedne i druge. A radi kako ti je gušt :D

2mario2

Well-known member
Na mojim felgama su gume 185/60 i normalno da su više. Zato i izgleda manja felga, a i kak si Doomsday sam rekao i taj njezin dizajn ju "smanjuje"

Sad sam u pregovorima da zamijenimo, pa ako budemo odmah idu u bijelu dok bude auto na limariji

2mario2

Well-known member

Malo smo ga digli i promijenili gumenu kuglu na štangici mjenjača jer je moja dotrajala bila i iskočila mi je iz sjedišta i imao sam samo 1. brzinu

Auto ide na regu nakon 04.07. zbog EU tablica (tak mi frend nekaj pričao), a i išle budu po narudžbi table isto

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kako si ovo na retrovizoru uspio slomit :D

Tablice:

MUP je rekao:
Cijena registarskih pločica izrađenih pojedinačno s unaprijed zadanom brojčanom i slovnom oznakom (po narudžbi) iznosi 378 kuna i stranka zahtjev za izdavanje takvih reg. pločica može podnijeti u nadležnoj policijskoj upravi, odnosno postaji.
Cijena registarskih pločica po izboru iznosi 6720 kuna, a natpis može sadržavati tri do najviše sedam brojčanih ili slovnih znakova ili kombinaciju slovnih i brojčanih znakova (npr. IVAN, IVAN-1 i sl.)

ZlatkoC4

Well-known member
To je Ivane vrjedilo za stare ploćice ove nove su jeftinije.

Vozači će ipak biti zadovoljni da se mijenjaju cijene samih pločica, i to naniže. Standardne pločice idu sa 75 na 65 kuna, a one s izbornom brojčanom i/ili slovnom oznakom sad će se plaćati 278 kuna. To je ušteda od 100 kuna u odnosu na dosadašnje vrijednosti. Ipak, najveće pojeftinjenje je na pločicama po narudžbi, to su one gdje netko voli i ime i prezime imati svoje, primjerice. Umjesto dosadašnjih 6.720 kuna, cijena je mnogo povoljnijih 2.020 kuna, što znači da ćemo sad češće gledati i bizarne regisatske oznake po domaćim cestama

2mario2

Well-known member
Nisam ja slomio. Frenda je deda neki roknul i skršil to, a ja sam poslije samo zaljepio takvo natrag jer mi je bilo glupo imat samo lijevi plavi

Ovak tablice bi ja s godinom rođenja klinca i ujedno i godinom vjenčanja i prvo slovo njihovih imena. Tak mi je rečeno da oko 300-tinjak kuna

2mario2

Well-known member
Ma nisam. Postale su mi ipak drage nekak. Samo moram čepove od Citroena nabaviti da maknem ove Pug-ove jer me takve sitnice baš smetaju

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Prvo mi se učinilo da je ovo na drugoj slici izgrebano... al zum otkriva sjenu :D Dobro je ispalo :palac-gore:

Lix

Active member
kad se kreće u limarenje autića? obzirom da toliko ulažeš da bude tip top dali su u planu kakve promijene po pitanju performansi ili se auto slaže čisto da bude top serijsko stanje

Na vrh