Saxo 1.4 VTS by "2mario2"

2mario2

Well-known member
Je, je. Taj mu je blizanac, al imaju i starijeg brata još i svi redom VTS 1.6 8v osim mog 1.4

Stariji buraz je tamo pokraj, pa se ne vidi zbog mog Saxa

Frend ih oćito voli, hehe (ima i C3 1.4 HDI, Renault Espace 2.2 DCI onaj noviji sa 7 sjedala, C2 VTS 1.6 mislim, Peugeot 106 Rallye za rally složen i vozio je u Kumrovcu sad s njim, Peugeot 106 3.0 V6 sa zadnjim pogonom i mašinom iza za autocross itd) i skoro svi su na prodaju ako kog interesira :D

2mario2

Well-known member
Evo i drugih tepiha sa plavim rubom koji se trenutno čiste i kad se vrijeme proljepša idu u auto umjesto gumenih

Jel zna tko iz prve ruke dal bi pasala sjedala (prednja barem ako ne i zadnja) iz Xsare u Saxo? Moj je malo poderan, pa bi ubacio ove pošto ih imam doma

Mislim prednje barem, al onda bude mi izgledalo čudno kad su različitog izgleda

2mario2

Well-known member
Probao sam i to je žešći shit s tim

E da, da ne zaboravim

Dam 3 kante Megafas bijele boje za fasade, al može i za unutra po 15l kanta i 5l kanta plave za špalete za Sony, Pioneer, Kenwood itd auto radio da ima USB utor, kineze nebih (platio sam to preko 1000kn, a odustao od radova)

deda

New member
Da i pašu,xsarini sicevi imaju drugi kut postavljanja,pa bi ti bilo umorstvo voziti na njima.
Izmjeri visinu sica,pa ako se očeš zezati,imam ti ja siceve od DSa 3 kožnate sa grijanjem,boja je tamno crvena sa crnim.

2mario2

Well-known member
Ma nebudem se zezao sa sicevima jer ima kemijanja, a ja imam prekratki fitilj što nemože dobro završit. :D Dat ću pokrpat di treba i nek ostanu dok ne nabavim nešto malo bolje

2mario2

Well-known member
Danas je bio lijep dan!

Zamijenio sam svoj radio za drugi Sony jači carbon look uz malo doplate

I ono najbitnije kupio sam zadnji dio koji mi treba za finiširanje

Lix

Active member
sljedeće na popisu želja je ubacit 1.6 unutra ili :grin:

zaje**vam se ljep ti je autić drago mi je da si ga složio nakon svih onih nedaća :weeabooface:

2mario2

Well-known member
Naravno da je to želja. I to 1.6 16v sa 120ks il kolko ima točno, al za to trenutno nikako nemam para

Sad mi je rega za 10 dana i kad to riješim neke felgice budem kupio i to bude to zasad

Moram još dat polakirat krov i blatobran, al to budem prije rege tek

ribadesign

New member
baci krov u crnu foliju, odmah podigne auto :wub: inace, odlicno izgleda sad autić, sad je potencijal za svašta! oprezno s felgama :grin::cool:

2mario2

Well-known member
Mislio sam u foliju, al žena rekla da joj je ovak lijepi i da ostavim sve kako je tako da od folije ništa zasad (ženi se zamjerit je gore nego vraga izazivat :D )

Felge kupujem ili neke s 5 krakova ili OZ i to obavezno bijele ili zlatne kad i ako skupim lovu za njih (to poslije rege budem razmišljao tek)

Lix

Active member
Bijele obavezno na ovu boju, to tako mora i gotovo xD stavi one 18" sta prodajes :D ...

sta se motora tice i 1.4 ide ljepo a i potrosnja je puno vise prihvatljiva nego na 1.6 16v :)

2mario2

Well-known member
Za one 18" bi pola auta morao odrezat da ih stavim :D

Potrošnja je fenomenalna s time da se ne vozim nimalo penzionerski

Ovako je stvar. Pošto smo i ja i supruga bez posla ostali auto neće na regu sad za tjedan dana, nego će malo pričekati bolje dane koji će nadam se brzo doći

Ukoliko se što promijeni ići će, al teško zasad

Kako bude financija budem ga slagao da bude tip top kad budem regao

2mario2

Well-known member
Imao sam far viška, pa sam se odlučio malo igrati

Lijepo u pećnicu na 100℃ 2x po 5min i ljepilo je popustilo tako da se far lijepo dao rastavit

Pa sam uzeo filer i pošpricao (usput i trknuo i palo na pod, pa ima smeća) i moram nać malo crnog sjajnog spreja tek tolko da pošpricam i sastavim far, pa da samo vidim kak bi to izgledalo na autu

2mario2

Well-known member
Evo stavljen znak na poklopac

Malo se detaljnije čistilo, ali i našlo se par rupa koje se budu hitno išle sanirat da se ne širi dalje

Nejde mi u glavu zašto su one rupe ispod tepiha i filca uopće?! To samo služi da tu pod počne trunut! Sad će se cijela ta ploha mijenjat i neće biti rupa više

Na vrh