nope. sve ostalo stock, nema potrebe skidati jer auto ima 90k km, i sve ispravno. FAP čišćenje mi se nikad nije upalilo, auto je stalno na otvorenoj cesti i autoputu.Jel skinuta i ekologija ili?
Kolko $$$?
300€
nope. sve ostalo stock, nema potrebe skidati jer auto ima 90k km, i sve ispravno. FAP čišćenje mi se nikad nije upalilo, auto je stalno na otvorenoj cesti i autoputu.Jel skinuta i ekologija ili?
Kolko $$$?
e nemam pojma, to mi je mehaničar nabavio. budem ga pitao, uglavnom kod nekih od aftermarket dobavljaća, ali je dio original kao i da ga kupiš u servisu.Eee..bravo!! Taj granicnik me zivcira,a remap ce kad bude viska love.. Di si uzimao(granicnik)?
Nm-ovi mi se čine pretjeranim... meni je podignut za 26 Nm-a total moment, a ovi kreću već od 53 Nm pa nadalje...Ovo je isto vrhunski tuning,za pristojne novce!Ne mijenja se ništa u ECU,samo ga se ubaci!Nakon vađenja,sve po starom....
To ovlašteni tvrdi? Pošto ne daju garanciju na 10g/180tkm, onda se njih niti ne pita, jel tako?interval je 10god/180tkm, zar ne?
točno. vodene pumpe u prosjeku drže do 150t km, ne želim ostati negdje u Sv. Roku za pregrijanim autom, pa sam onda dao sve u kompletu izmjeniti. 10 god / 180t km mi se čini predugo, papir trpi svašta, kako nemam više garanciju na auto i ne idem kod ovlaštenog, ne bi htio prepustiti slučaju i ući u statističku greškuinterval je 10god/180tkm, zar ne? onda si malo skratio.
u svakom slučaju pohvale za obzirnost!
jel znaš koliko h posla je oko zamjene remena?