Koliko troši? Težak je kao i predzadnja astra, 1280 kg, a astra sa motorom 1.4 / 90 ks troši 8,5l.I ja bi takav ali dimcek za otvorenu cestu sa benzincem ok ali po gradu,ne znam zbog težine i potrošnje
Gradska voznja je sirok pojam, ako gledas bas strogi grad - guzve, kolone, semafori, tu prosjek bude debelo ispod 30 km/h i tad racunaj na potrosnju od sigurnih 10L s picassom 1.6. A sad, ako se auto dosta vozi i po gradskim obilaznicama (sta vecina ljudi ukljucuje u pojam grada), jasno da tu brojke postaju same po sebi povoljnije. A prosjek 55 km/h ja postignem laganom krstarecom voznjom npr. split - omis. Bolje da znas otprilike sta te ceka.Ma jasno, picasso ko kocka, ali po iskustvima drugih, prosjek 8l sa prosječnom brzinom 55 km/h, znači gradska vožnja(po putnom računalu).
zašto na PP, pa valja bi ostali hteli znati?nek pošalje na PP
Ja ga servisiram u Zg..a po Splitu ne znam jos nisam ima vece kvarove za neke brze intervencije...evo ja sam je kupio prije micec dana,potrošnja mi je po gradu-Split-cca 10,7-11,2 po kompjuteru....ako ko zna koga u ST ko radi citroene u garaži nek pošalje na PP,hvala
Marko.evo ja sam je kupio prije micec dana,potrošnja mi je po gradu-Split-cca 10,7-11,2 po kompjuteru....ako ko zna koga u ST ko radi citroene u garaži nek pošalje na PP,hvala