Bok drustvo i pametni ljudi,e stvarno smo mi balkanci glupi ljudi da je snama moci orati.Mi nevidimo nist drugo sem razvikanih svaba,(CAST NAMA IZUZECIMA) naime danas me vozil kolega bosanac po moju makinu od Graza do Salzburga.Covek nakon ML-a 270 cdi automatic presel na pasata tdi 140 ks karavan jer je na mecki popusil ze tri i pol leti 8500€ jer ga platil vsvabiji 14soma a dobil 5500€.Reko to je makina nebre se moja Xantija 2.0 hdi 109ks karavan stem meriti,sednem si ja nuter al razocaranje ,mesta knap se svetli ko v Betlehemu(dijagnoza motora.abs, esp i jos neki airbag) PITAM GA JA ZEMO STA JE OVO,nije to nista kaze on,sitnice sad cu ja to sredit.Pa vidim otvor ventilacije ne uljeva neko povjerenje i ostala unutrasnjost na neku kvalitetu,a svabe ga na testima dizu vnebesa e jesu lazovi svaka im cast.Pa moja Xantija mesta se mores ko covjek raskomotit, ponekad zasvijetli air bag al dela zeze prekidac za iskljucivanje suvozacevog i negda zeza dij.motora al sam ga skuzil. (al ima 318 000km)
Da ne duljim,kupil sam Piksaca 2007g 1.6 16v 109ks benzinac 76 000tkm od prvog vlasnika penzica.Auto sacuvan,zadnji senzori,skidajuca kuka(bum trebal za gorice)sve funkcionira nijedna greska za 4000€ i danas ga registriral i dopeljal doma na hrvasku.Teral sam ga dobro po autoputu(OKO 230km)KOMPJUTOR PISAL prosjek 7.3l a poslije ga natankal do vrha u Radgersburgu i do doma(KOLI 90km magistrale) POKAZIVAL 5.8l e ve bumo vidli dok ga nazaj natankam.Veoma zadovoljan sa svime,puno mesta pregledno,sve svijetli al fino zeleno ne naginje se u zavojima ko sto neki pisu i skuzil sam da je moj zemo zemo stvarno jen velki bogec a jos ktomu pati za ML-om.:angel::whistling: