ax, neda mi se raspravljat sa tobom i sam sam za običnu sajlu bio al nema je u ovakvoj izvedbi ili se prodavaču nije dalo za:cenzura::cenzura::cenzura:avat a meni je hitno, razmisli o tome i da sajla može proć i od starosti a ne odmah govorit da mi je kvačilo na kraju...
*gospmiran
felge su 7J i guma jako ljepo sjeda gore, i malo je viša nego 15", gume su bile 205/50/16 i mijenjane prvobitno iz razloga jer su strugale i napred i nazad, sad kad su 195 ne stružu nikamo, ubiti nebi strugale na serijskom autu, obzirom da ja imam iza dodatak na branik strugalo je u njega kad bi bilo 4 ljudi u autu, pa sam ga malo izrezao, sada je isti ko i serijski (glupo je objašnjavat slikat ću kad uhvatim vremena) ugla sada ne struže niš i super sam zadovoljan sa fuldama, zadnjih tjedan dana se vozim po rijeci kiša lije pljušti i fulde odrađuju posao odlično, i da, bilo bi ljepo da stane 14 cola felga, onda ljepo felge od peugeota rally i zimske gume za bagatelu, ali nažalost ništa od te igre, moram si neke 15" nać. Previše toga moram a premalo novaca imam, ali oće sve pomalo ima na autu još puno i previše posla koji će se odradit čim financije dozvole