^^ ovo gore mi je i dalje nepoznanica... ali nebitno pa nastavimo onda dalje....
xsara mi je bila razbijena, ne jako, vozila je, ženska me je okinula na parkingu, polomila retrovizor i lagano pokrivila blatobran... ja sam na osiguranju plakao ko malo djete i koda imam bugattia i dobio na kraju nekih 3000 kn odštete, uglavnom farbalo se, na sveukupno zadovoljnstvo i moje a vjerujem i vaše napokon su se skinule navlake sa pragova i zadnjeg branika, sad je full stock, napred je malo prerađen branik i maskica itd. Uglsvnom farbano je prednji i zadnji branik, spojler, maskica, vozačev blatobran i oba poklopca retrovizora, danas se farba još suši pa sutra krećem u sastavljanje... boja je malo fulana al kad se stara ispolira i ova nova opere par puta bit će to bolje... za sada toliko od mene...
iiii da, napravio sam lip, gumeni, sličan originalu, meni izgleda bolesno, ostatak ćete sami sutra procijenit kad legnu slike, i stavio sam kao neki drl u maglenke, o tome isto više sutra
da ne pišem previše stay tunned i sutra stavljam slike
mali "hint" po pitanju maskice, moj (ili trenutno od starog) saxo je bio inspiracija