Pojma nemam, za mjesec dana vjerojatnoKad ćeš mijenjat
Sva tri ću. Ako mogu dati 500 kuna za veliki, mogu i 50 za male.stavljaš li odmah i onog ispod akumulatora?
Slažem se.njen je posao da se poteže i dok je povučena da drži a kada otpusti da i ona otpusti.
Meni nema kontakta na kočnicama, ali ručica je labava. Kada ju vučem, koči, a kad ju spustim ne koči. Budem se spustio i vidio puževe di stoje.Al sam stisnuo noznu kocnicu i vratilo se.
Jesam, trebala mi je. Inače po zimi povučem na prvi zub ili ne povučem, ali sada nisam bio na dvorištu pa mi je baš trebala.Nisi valjda zategnul ručnu po ovom vrenenu?
LOLUzmi fen i vozi poneku ciglu u autu.
Očigledno da nisu, ne samo PSA već i svi ostali. A uzevši u obzir da se taj sistem tako ponaša na niskim temperaturama, vi očigledno očekujete previše od njega.Ako ti nisu sposobni napraviti onda neka ni ne prave aute.
iskreno auto stajao 3 dana na -15 upali od prve pod snjegom 20 cm (nisam vidio da se pali ikonica za grijače ili je to tako brzo da nisam uočio)...:grin:, kraj mene pežo 307 sw, 1.2 e-thp drnda, audi 1.6 fsi vergla ja se samo nasmija ....Upalite dizela bez grijača na -21.