C4 1.6 HDI 112 KS BVM 6 - markan1000

vborovic

C5 modifikator
Ključ je u bravi dok trebaš držati lock, zato ti piše u idućem retku "Remove key", i nakon toga možeš otvoriti/zatvoriti vrata

markan1000

Well-known member
ipak se okreće! rezervar se prazni minjevitom brzinom, preostala kilometraža se intenzivno spušta (a rijetko kad diže :D ). skoro pa da žalim za onih par dana kad je sve bilo smrznuto i nije mrdalo... :whistling:
gremlinčići, šta ćeš

markan1000

Well-known member
jedan update... u ponedjeljak su mi na parkingu slomili ruku zadnjeg brisača. zahvaljujući tome sam saznao da nijedna od trgovina tipa auto krešo, tokić, szakal metali nemaju to u ponudi (imaju metlice, ali ruku ne). nema veze, na kraju sam našao u cib-u, cijena 157 kunića.
inače, ovim putem moram "pohvaliti" Citroen u Kovinskoj za javljanje na telefon, koje im je na razini javljanja neke državne firme ala HEP. Naime, od ponedjeljka pokušavam dobiti nekog tamo na bilo koji broj (prodaja ili rezervni dijelovi), čak i nakon što sam se dogovorio s cib-om, čisto jer me zanimalo. rezultat: nula bodova. mislim da s obzirom na količinu posla koju očito imaju u salonu, uskoro možemo očekivati tisuće citroena na ulicama...

Cutac

Prèkaroš
Samo ovo ili baš i ono što se zavrne na staklo?
Jer ako je samo ovo, za:cenzura::cenzura::cenzura:ao te netko, ja sam platio Boshov 50-ak kuna u Tokiću.

markan1000

Well-known member
Ne ide mi terminologija
ma sve 5, hvala na pomoći svakako. to se dogodilo na poslu gdje žena parkira, parking je u jednoj ulici na trešnjevci, na mjestu gdje se ne naplaćuje. već su nam u zadnjih tipa godinu i po pet-šest puta dizali taj zadnji brisač (jer prednji ni ne mogu na c4). pretpostavljam da je to opomena da se ne parkira tamo, ali nije mi jasno zašto jer uvijek ima mjesta, a i bome nikome ne staje na mjesto... kako god, riješit će se i idemo dalje.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit... ;)

markan1000

Well-known member
nešto što se pojavljivalo jako jako rijetko, sad je postalo pravilo, pa je red da malo zagnjavim forum s jednim potencijalnim problemom. što se događa? događa se da kad ubacim u rikverc i krenem polako nazad, iz motora (pretpostavljam) čujem zvuk hukanja, kao kad pušeš u bocu ili u cijev, ako me razumijete. Turbina?

Na vrh