mali_BB
Active member
Obavio sam registraciju, sve zajedno sa osiguranjem 2070kn. Auto nema greške. Sve je u top stanju. Bio sam pripremio još 400kn misleći da još ove godine moram platiti porez (PPMV) ali je C4 rođen u 6mj a rega u 8mj pa je navršio 10 godina... to me je itekako ugodno iznenadilo. U godini dana sam s njim napravio 5000km, baš se i nadzornik čudio kako malo km godišnje. Taman ću u 10mj promijeniti ulje i filter i tad će biti na cca 7 do 8000km. Ali vraćam se na 5w40 (ili Shell Helix ultra po preporuci Cutac ili vulgaris Total)
I išao sam ponovno road trip. U 3 dana 1100km. Zagrev, Beč, Ljubljana. Na tih 1100km potrošnja 6.6L. S tim da je 800km od tih 1100 bio pun auto. Vozač plus 2 putnika i stvari. Auto je definitivno za kruzanje. 130km/h mu je idealna brzina, tempomat i lagano. Udoban, lagano klima i super. Pretpostavljam da bi manje trošio na užim gumama (ljetne su mi 225 45 17). Sad su na njemu Goodyear F1 assymetric 3. Mislim da ću ih još sljedeću godinu voziti. Imaju još dosta mesa a nisu pre stare.
I išao sam ponovno road trip. U 3 dana 1100km. Zagrev, Beč, Ljubljana. Na tih 1100km potrošnja 6.6L. S tim da je 800km od tih 1100 bio pun auto. Vozač plus 2 putnika i stvari. Auto je definitivno za kruzanje. 130km/h mu je idealna brzina, tempomat i lagano. Udoban, lagano klima i super. Pretpostavljam da bi manje trošio na užim gumama (ljetne su mi 225 45 17). Sad su na njemu Goodyear F1 assymetric 3. Mislim da ću ih još sljedeću godinu voziti. Imaju još dosta mesa a nisu pre stare.