Zadnja dva vikenda se nakon dugo vremena maknuo iz grada... ništa pretjerano, ali nakon dugo vremena odradio 2x po nekih 800-900km.
I ide, vozi, sve OK... u rukama početnika naravno. Ja odmaram na suvozačkom i stvarno je udoban na duže ture... nemam zamjerke. Potrošnja pala na 7.3 u tim uvjetima.
Zimske gume (koje ipak trebaju) su bile naručene sa mall.hr-a, ali su kasnile. Pošto je bilo hitno, otkazao sam naruđbu i počeo tražiti nešto blizu i dostupno.
Najbolje što sam našao su bile Hankookice W452... kad već imam dobra iskustva s njihovim ljetnim, ajde da probamo.
Tu su negdje kao i prošle Yokohame V905, vrlo slična guma. Vjerovatno nemože ko Sava po snjegu, ali po suhom i mokrom je tri stepenice iznad nje. Nema gnjecavog osjećaja kad se malo stisne, potoke na riječkoj obilaznici gazi bez problema... sve u svemu zadovoljan.
Javio se samo jedan mali problemčić... skoro nije ni vrijedan spomena. Ekran radija zna zatitrati na sredini gornje polovice ekrana. Ne gasi se nego jačina svjetla varira. Ali i to stane nakon nekog vremena, čitljiv je i dalje, tako da to još ne diram