Citrać by '''ivan222''

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Tehnički položen :D Kako i nebi bio kad se kod najboljih majstora servisira heheh

Sad ga slijedi tjedan dva tri vožnje dok čekamo da kiša prođe i dok se drugi auto ne sredi.

PS

Stigao je i nosač mobitela (fala Cutacu na ideji). Za sad sam zadovoljan... stoji čvrsto, isto tako drži mobitel, i najbitnije ne smeta u pogledu na sat. Èak i kad je mobitel gore, brzinomjer se normalno vidi...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Dobro, samo je par postotaka razlike između lijeve i desne... pa zadrifta :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Dugo već nisam pratio potrošnju na Citraću... nije baš auto koji se tanka do vrha pa nije praktično :D Al evo potrpao dva puna tanka u njega - 8,1l/100km.
90% gradske vožnje po brdima i dolinama, bez klime. Plus turisti, gužve i svako malo kiša... to je to.

dedke

New member
Puknuti prsten oko mjenjača... polijepio ga, prelakirao. SUper je ispalo samo sam ga telac uspio strgat kod montaže. Mislim da ću na otpad potražit drugi
Ivane jesil gdje pronašo taj prsten možda na netu ? I ja sam ga polomijo :grin::grin:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ne, nikako to riješiti... nemam vremena bavit se puno sa njim, sad se mladi vozači uče na njemu. Novolakirani branici su dobili prve ogrebotine :D:D:D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zadnja dva vikenda se nakon dugo vremena maknuo iz grada... ništa pretjerano, ali nakon dugo vremena odradio 2x po nekih 800-900km.
I ide, vozi, sve OK... u rukama početnika naravno. Ja odmaram na suvozačkom i stvarno je udoban na duže ture... nemam zamjerke. Potrošnja pala na 7.3 u tim uvjetima.

Zimske gume (koje ipak trebaju) su bile naručene sa mall.hr-a, ali su kasnile. Pošto je bilo hitno, otkazao sam naruđbu i počeo tražiti nešto blizu i dostupno.
Najbolje što sam našao su bile Hankookice W452... kad već imam dobra iskustva s njihovim ljetnim, ajde da probamo.
Tu su negdje kao i prošle Yokohame V905, vrlo slična guma. Vjerovatno nemože ko Sava po snjegu, ali po suhom i mokrom je tri stepenice iznad nje. Nema gnjecavog osjećaja kad se malo stisne, potoke na riječkoj obilaznici gazi bez problema... sve u svemu zadovoljan.

Javio se samo jedan mali problemčić... skoro nije ni vrijedan spomena. Ekran radija zna zatitrati na sredini gornje polovice ekrana. Ne gasi se nego jačina svjetla varira. Ali i to stane nakon nekog vremena, čitljiv je i dalje, tako da to još ne diram

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Prednji amortizeri mijenjani na nekih 150tkm, lagano je vrijeme i za stražnje.
Još kad bi se sjetio sve iskombinirat sa onim oprugama što već dugo stoje :D

350kn par, Krešo imao akciju. Nedjelju naručeni, danas stigli.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Da nebi bilo da se ništa ne dešava... potrošnja po kompu skočila na 9,8l :eek::wtf::shock:

Ostali vozači naravno ništa ne kuže, nego ga uzmem ja neki dan u đir i opala :D
I trenutna i prosječna su negdje 20% veće. Vozi više manje normalno i ne baca greške...
E sad, izgubio sam negdje OBD, a i nemam baš vremena baviti se sa njim pa ću pokušati sljedeći tjedan do mehe na dijagnozu.
Natankao sam ga do vrha, resetirao sve i vidit ćemo kakvo je pravo stanje potrošnje.

Osobno sumnjam u neki zenzor, lambdu pitajboga...

Na vrh