Milosh
Test
Tačno, good point!šljivovicu u vodu, da ne smrzne
Tačno, good point!šljivovicu u vodu, da ne smrzne
Rezervoar adblua, a u kojem je i pumpa, i cijev do injektora imaju ugrađen grijač. Tako da je smrzavanje svakako potencijalni problem zimiAko misliš da će smrznuti stavi omjer 1:1 i u škrinju pa provjeri.
Kupio i AdBlue aditiv i ulio 0,025L na 10L pa budemo videli!Nadolio sam jučer 5L destilirane vode i 5L ureje, pa ćemo vidjeti što će se događati!
Spremnik inače sadrži 18L i sad je, nakon prijeđenih 10.000 km, napunjen do vrha. Unutra je očito razblažena ureja pa ćemo vidjeti što će reći senzor(i) i cijeli sustav.
Inače, već oko samog čepa je bilo dosta kristalizirane ureje, tako da sam jedva uspio okrenuti čep! A cijeli sustav je promijenjen prije godinu dana!
Pretpostavljam da bi se od čiste ureje barem injektor opet zaštopao, a onda i pumpa crkla…
Ili što drugoI u mene je počelo da svijetli. Da li ovo znači fa treba nadoliti ureu
Za početak nadolitiI u mene je počelo da svijetli. Da li ovo znači fa treba nadoliti ureu
Ili što drugo
Pola vode pola adblue.
Bojim se da je nešto drugo (tj. zloglasno crkavanje sustava)!I u mene je počelo da svijetli. Da li ovo znači fa treba nadoliti ureu
Ili što drugo
I? Jesi natocio Adblue, jel upozorenje nestalo ili je problem u necem drugom?Pola vode pola adblue.
Javit će se kad mu se ponovo upali iva ili neka druga lampicaI? Jesi natocio Adblue, jel upozorenje nestalo ili je problem u necem drugom?
Natočio čisti adblue 5 L i poništio grešku. Sada ništa ne svjetliI? Jesi natocio Adblue, jel upozorenje nestalo ili je problem u necem drugom?
Kad velis ponistio gresku, spojio si se sa laptopom na auto ili?Natočio čisti adblue 5 L i poništio grešku. Sada ništa ne svjetli
Mehaničar ga je spojio na laptop i resetirao. Kada je gledao greške vidio je da je tlak pumpe mali (zaboravio sam koliki) da pripremim 1000€ ali kaže da će resetirati pa ćemo vidjeti.Kad velis ponistio gresku, spojio si se sa laptopom na auto ili?
Ako znaš ,očisti kontakte na pumpi, možda je samo do njih .Mehaničar ga je spojio na laptop i resetirao. Kada je gledao greške vidio je da je tlak pumpe mali
Ovako na daljinu mi je sve problem.Ako znaš ,očisti kontakte na pumpi, možda je samo do njih .
Što je napravio?Nije bilo druge nego 200€ i sada više ništa ne svijetli .
Posao je odradio jedan dečko pored Splita za cca 2 sata