Milosh
Test
Tačno, good point!šljivovicu u vodu, da ne smrzne
Tačno, good point!šljivovicu u vodu, da ne smrzne
Rezervoar adblua, a u kojem je i pumpa, i cijev do injektora imaju ugrađen grijač. Tako da je smrzavanje svakako potencijalni problem zimiAko misliš da će smrznuti stavi omjer 1:1 i u škrinju pa provjeri.
Kupio i AdBlue aditiv i ulio 0,025L na 10L pa budemo videli!Nadolio sam jučer 5L destilirane vode i 5L ureje, pa ćemo vidjeti što će se događati!
Spremnik inače sadrži 18L i sad je, nakon prijeđenih 10.000 km, napunjen do vrha. Unutra je očito razblažena ureja pa ćemo vidjeti što će reći senzor(i) i cijeli sustav.
Inače, već oko samog čepa je bilo dosta kristalizirane ureje, tako da sam jedva uspio okrenuti čep! A cijeli sustav je promijenjen prije godinu dana!
Pretpostavljam da bi se od čiste ureje barem injektor opet zaštopao, a onda i pumpa crkla…
Ili što drugoI u mene je počelo da svijetli. Da li ovo znači fa treba nadoliti ureu
Za početak nadolitiI u mene je počelo da svijetli. Da li ovo znači fa treba nadoliti ureu
Ili što drugo
Pola vode pola adblue.
Bojim se da je nešto drugo (tj. zloglasno crkavanje sustava)!I u mene je počelo da svijetli. Da li ovo znači fa treba nadoliti ureu
Ili što drugo
I? Jesi natocio Adblue, jel upozorenje nestalo ili je problem u necem drugom?Pola vode pola adblue.
Javit će se kad mu se ponovo upali iva ili neka druga lampicaI? Jesi natocio Adblue, jel upozorenje nestalo ili je problem u necem drugom?
Natočio čisti adblue 5 L i poništio grešku. Sada ništa ne svjetliI? Jesi natocio Adblue, jel upozorenje nestalo ili je problem u necem drugom?
Kad velis ponistio gresku, spojio si se sa laptopom na auto ili?Natočio čisti adblue 5 L i poništio grešku. Sada ništa ne svjetli
Mehaničar ga je spojio na laptop i resetirao. Kada je gledao greške vidio je da je tlak pumpe mali (zaboravio sam koliki) da pripremim 1000€Kad velis ponistio gresku, spojio si se sa laptopom na auto ili?
Ako znaš ,očisti kontakte na pumpi, možda je samo do njih .Mehaničar ga je spojio na laptop i resetirao. Kada je gledao greške vidio je da je tlak pumpe mali
Ovako na daljinu mi je sve problem.Ako znaš ,očisti kontakte na pumpi, možda je samo do njih .
Što je napravio?Nije bilo druge nego 200€ i sada više ništa ne svijetli.
Posao je odradio jedan dečko pored Splita za cca 2 sata