Vedran
New member
Pozdravm.Ja sam kupio C5 automatica i išao u Auto Luku promjenit ulje u mjenjaču
Ooooo pa de si je!!!!!
Pozdravm.Ja sam kupio C5 automatica i išao u Auto Luku promjenit ulje u mjenjaču
Evo i ja se uspio učlaniti,samo me malo muči pisanje na forumu dok malo ne skužim stvari.Ovo mi kompliciranije od mehanike.Ooooo pa de si je!!!!!
Točno! Još i piše obavijest da se takve stvari ne iznose bez dokaza.Ne tvrdim da nije tak kak ste napisali,ali nemojte se zezat i takve stvari pisat na forumima,jer forumi su javni,mogli bi imat sranja i morate biti spremni završiti na sudu.Ako niste spremni na to,bolje se nemojte izlagati nepotrebnim neugodnostima.Ne branim nikoga,samo upozoravam da nemate problema nepotrebno.
Sve što se iznosi u javnosti i da je točno i istinito,ne smije se iznositi ako nije sudski pravomoćno dokazano,sve drugo je kleveta i zna se kako to može završiti,dakle oprez.
Ak je išlo mene hvala na upozorenju.Bez brige sve je pravomoćno ,imam hrpu papira na koju su si sami stavili pečat tak da mi ne mogu ništa.U stvari da ne pišem takve stvari po forumu jer sam još novi ,te mi je drago da ste me upozorili za ubuduće,svu dokumentaciju ću objaviti u novinama ili nekom auto klubu (plaćao sedam godina krede za k....),vrijeme je da im vratim nakon deset godina.Ne tvrdim da nije tak kak ste napisali,ali nemojte se zezat i takve stvari pisat na forumima,jer forumi su javni,mogli bi imat sranja i morate biti spremni završiti na sudu.Ako niste spremni na to,bolje se nemojte izlagati nepotrebnim neugodnostima.Ne branim nikoga,samo upozoravam da nemate problema nepotrebno.
Sve što se iznosi u javnosti i da je točno i istinito,ne smije se iznositi ako nije sudski pravomoćno dokazano,sve drugo je kleveta i zna se kako to može završiti,dakle oprez.
Ak je išlo mene hvala na upozorenju.Bez brige sve je pravomoćno ,imam hrpu papira na koju su si sami stavili pečat tak da mi ne mogu ništa.U stvari da ne pišem takve stvari po forumu jer sam još novi ,te mi je drago da ste me upozorili za ubuduće,svu dokumentaciju ću objaviti u novinama ili nekom auto klubu (plaćao sedam godina krede za k....),vrijeme je da im vratim nakon deset godina.
Pozdrav.Nevjerujem da je itko mislio nešto loše kad je tekst izbrisan(vidim da mislite na moju sigurnost) .Kad se nađem sa Vedranom donjet ću sve papire da vidite pa ću ih iskopirat.daj ti to skeniraj sve, i tu nam zalepi da raja vidi, zato i postoji forum da se šire provjerene informacije, i još kažeš da su izgubili na sudu, to sve skeniraj
I da naglasim da se ovo što mi se dogodilo ne odnosi na auto luku oni su mi prvi potvrdili greške na c3 i stvarno su odradili posao kak treba ,a to što su mi zabunom htjeli stavit krivo ulje jednostavno je došlo do neke greške u komunikaciji kod njih ,jer sumnjam da bi bilo koji njihov mehaničar išao ulit hipenol u automatika .Mislim da se ipak radi o nekoj grešci u komunikaciji između info pulta i radione .Osobno im ne zamjeram na tome, samo su mi pomogli da se naućim mjenjati ulje u automatskom mjenjaču.Pozdrav.Nevjerujem da je itko mislio nešto loše kad je tekst izbrisan(vidim da mislite na moju sigurnost) .Kad se nađem sa Vedranom donjet ću sve papire da vidite pa ću ih iskopirat.
Inače sam napisal da sam dobil sud i da me trebaju isplatiti.Da nemam svu dokumentaciju ne bi to ni spomenul.Pitanje je bilo ko ima kakva iskustva ja sam svoja iznesel pa ste me poklopili.Kaj je to forum ili smo pri meše pa moramo popa slušat ili si neko s nekim dober a ja sam tu novi i nebum kenjal pa me poklopili da se zna ko je gazda.Ja ne govorim u celofanu ,rekel sam samo svoje mišljenje o njima i iza toga stojim več 10 godina.Pa ak ne paše morete me opet maknuti.Da nebi nikog uvrijedio pokazao sam Vedranu papire a i dedi te to više nem ni spominjal,ako koga interesira pitajte njih da ne misli neko da ken...Ako me budu zavlačili sa isplatom i još mi k tomu prijetili ne da bum dal na forume nek na sve moguće novine koj postoje .Takvih prodavača u Hrvatskoj nam netreba ,zato i jesmo gdi jesmo jel svakom damo guze.....Točno! Još i piše obavijest da se takve stvari ne iznose bez dokaza.
Nakon brzinskih konzultacija s adminom, maknuo sam sve takve poruke ize teme. Uvalite ćete prvo sebe u gadne nevolje i suvišne komplikacije s takvim napisima, a postići nećete baš ništa.
Ako vjerujete u neke propuste i imate konkretne dokaze, tu je Državni inspektorat, sud..... pa tek nakon toga možete na forumu.
Vratio sam ti taj post iako je zapravo off-topic. Spominješ neki drugi PSC, a ne ovaj po kojemu je nazvana tema. Sve napisano je u njemu isključivo tvoja odgovornost. Ako te se zainate tužiti, i sl. Èisto da znaš.Inače sam napisal da sam dobil sud i da me trebaju isplatiti.Da nemam svu dokumentaciju ne bi to ni spomenul.
alac-gore:ne zamjeram bjelivu