Mogao bih se raspisati na ovu temu, jer evo meni baš jučer prošlo godinu dana kako sam kupio svoj prvi Citroen i to baš takav za koji se raspituješ, 1.6.16V Coupe.
Ako već kupuješ potraži onda s boljom opremom, ja imao sreće naletjeti na VTR verziju, pa imam SVE osim kože.
Od parking senzora, ABS , dvozonske automatske klime, senzor svjetla, senzor za kišu itd...da ne nabrajam sad sve po redu.
Prije kupnje ja sam išao sa svojim kod majstora, čovjek se složio išli smo zajedno, i jedina "greška" koju je imao je puštao ulje na semeringu od jedne poluosovine. i bili su potrošeni prednji diskovi, to sam zamjenio, napravio servis nakon tog: Ulje, svjećice, filer ulja, filter zraka, filter kabine, neznam sad jel sam nešto zaboravio nabrojati.
I evo u godinu dana nemam kvarova OSIM imao sam probušen kiler KLIME, 700 kn novi zamjenski i to je to. nazovimo to kvarom jer to je bilo samo kaj se tiče klime.
Kaj se plina tiče neznam jer ja ga nemam.
A za održavanje nije problem, nisu tak skupi djelovi.ja zadovoljan cijenama.
Svaki rabljeni auto ti je lutrija. Općenito pregledaj potrošene djelove da li se slažu sa prikazanom kilometražom, znači ručicu mjenjača gledaj, volan, papučice, onu obogu tapaciranu kod vozačevih vrata, obrati pozornost koliko je kaj potrošeno.
Eto toliko od mene ako se još nekaj sjetim napišem,,, nadam se da sam bar malo pomogel...