Evo mene napokon ovdje! Bijah malo odsutan ovaj vikend, pa tek sada odgovaram, ali valjda ćete mi oprostiti, ipak mi bilo 5 godina mraka, pa smo malo otputovali van svega
Uglavnom, da počnem sa odgovorima:
@ zdeslav1967 - na prvoj stranici teme piše sve
http://www.citroenforum.hr/kupoprodaja-rezervnih-dijelova-59/lageros-auto-moto-rezervni-dijelovi-110/ , a ovdje ću samo ukratko odgovoriti da je popust od 5-30%, a nejednak je zbog različitih cjenovnih rangova, a uglavnom se sve svodi na netto cijenu, jer popust je manje bitan, jer svi traže krajnju cijenu koliko će što platiti, tako da ja kažem cijenu koliko košta i to je to, a sad, popust može biti i 5% i 25%, jer mene stranke traže konačan iznos i tako sam se i ja postavio, da svima bude lakše i brže. I to sve govorim za gotovinski način plaćanja. Kartice su još uvijek bez ikakvih bonusa kod kupovine.
@ Sale123 - već sutra (utorak, 24.05.) se može doći po to i da, u poslovnici u Brozovoj inače i radim auto-moto program, tako da se uglavnom to sve svodi na mene
Sad jedino točno vrijeme, mislim da ću se dogovoriti sa kolegom da mi kad krene doma to ponese, pa ćemo se negdje naći na pola puta, tako da već od ranog jutra to bude sve spremno kod mene za isporuku.
@ Ciki vts i 1587 VTS - evo cijena, s time da napominjem da su kugle za Heavy duty suspension iliti sportski ovjes, s obzirom da se radi o C2 VTS sa 125KS
Set kvačila:
LUK = 1.065,00 Kn/set
VALEO = 1.290,00 Kn/set
- dodatak ovome - simering radilice kod kvačila
Corteco = 127,00 Kn/1kom
Senzor pritiska tlaka usisne grane:
BOSCH = 265,00 Kn/1kom
Kočioni sistem, prednji, BOSCH kočioni sistem:
Prednji diskovi, ventilirajući, 266mmx22mm, 4x108
ATE = 744,00 Kn/2komada
TRW = 616,00 Kn/2komada
PAGID = 484,00 Kn/2komada
Disk pločice, prednje
ATE = 333,00 Kn/set
TRW = 276,00 Kn/set
PAGID = 269,00 Kn/set
Kugle (za heavy duty suspension, sportski ovjes)
TRW = 254,00 Kn/2komada
Sve cijene su sa popustom, te isključivo za gotovinski način plaćanja i uglavnom se odnose na lijevu i desnu stranu vozila, odnosno sve u paru, odnosno setu.
Rokovi isporuke: 1-2 dana od dana narudžbe, sa trenutnih stanja skladišta.
Roba nije rezervirana i podložna je daljnjoj prodaji bez prethodne najave.
Ukoliko treba račun R-1, molim naglasiti prilikom narudžbe.
Poštarina se naplaćuje i ovisi o težini paketa i kojom distribucijom se šalje.
U slučaju dodatnih pitanja, stojim na raspolaganju.