Jedva čekam toplo vrijeme da ga mogu voziti spuštenih prozora i da ga zapravo vozim. Napravio sam 900 kilometara u zadnja dva i pol mjeseca.
Ali, šestog sam išao na cca. 45 kilometara stare ceste (u jednom smjeru) i odlučio sam se na VTS-a zbog farova. E, isponova ostavljen bez riječi. Svijetle kao da je svanulo, a zakretanje je najbolja stvar na svijetu. Ideš u zavoj, ne vidiš ništa i hop, odjednom vidiš i zavoj i iza zavoja. Toliko dobra stvar da nemam riječi.
A i kad sam vozio preko friško posoljene ceste sam se samo nasmijao
I ok, nije ništa posebno neudoban na 16-icama, drži cestu super, JBL i Dire Straits, sve onako fino, jel. I onda kako sam navikao voziti u 4. 50-70 na sat, taman je tako cesta dozvoljavala, na jednom dijelu prolazim zavoj u 3., možda 2500 okretaja i kako sam izlazio, stisnem gas niti do kraja. Brzo krene nabirati okretaje, ni do 4000 nisam došao, lijepi u sic i kreće se probuđivati, kako je frend rekao, baby Ferrari zvuk.
Nemam riječi, fantastičan auto, kad me nakon 4 i pol godine može tako razveseljavati, stvarno svaka čast Francuzima što su napravili. I još tako dobro izgleda.
04. sam ga prao i voskao, evo kako izgleda to.