Ovo i lagano
Dobar plan, zavidim ti!Čekam da se smiri situacija sa koronom, takve pjesme nabacati i na roadtrip preko Alpi. Austrija, Švicarska, uz jezera njihova. To mi je plan kojeg moram realizirati.
Ne znam samo kolike troškove mogu očekivati.
Mislio sam da će u linku biti google maps hahaha
Tu nek mi je bog na pomoćiE tu ti ne znam pomoći.
Zato što želim da me na drugom autu ne dočekaju sasječene gume i da mi ne otkrije ljubavnicu.Zašto bi objašnjavao?
Ja sam imao sličan plan ali je odgođen zbog korone. Što se troškova tiče, bojim se da bi moglo biti papreno. Alpske države definitivno ne spadaju među jeftinije. Mislim da je veća šansa da odem u Rumunjsku, tamo također imaju zanimljive ceste (Transfagarasan i Transalpina) a čini mi se da ću za iste pare moći više uživati tamo nego u Švicarskoj, Italiji ili Austriji.Čekam da se smiri situacija sa koronom, takve pjesme nabacati i na roadtrip preko Alpi. Austrija, Švicarska, uz jezera njihova. To mi je plan kojeg moram realizirati.
Ne znam samo kolike troškove mogu očekivati.
Npr Makedonija, htio bih se zaletiti do Ohrida, čini se kao dobra ruta, autoputa ima do Skoplja ako se ne varam, a mozda i dalje.Polako, zavidi ako ga realiziram
Treba mi 10 dana vremena, nekoliko tisuća kuna i moram dragoj objasniti zašto želim sam ići
I moram naći rutu, to je najteže od svega.
Izlet do Monze je plan za neki drugi put, vjerojatno ne mali broj godina u budućnost.Zamjeni Austriju sa Italijom.
Šta ja znam, očekujem 3000 za benzin i cestarine, možda 50€ po noćenju za bed and breakfast i 15€ dnevno za iće i piće.Što se troškova tiče, bojim se da bi moglo biti papreno.
Za pare nije bitno, moje su, ali problem će biti kad pita "Zašto ne želiš da ja idem?"A kako uvjeriti drugu osobu da želiš ići na put i spi*kati masu para sam bez ikakve sumnje...to nam javi
Za 0 eura noć prespavam na zadnjem sjedalu50 eur noc, ja placem. da se nac i za 15-20 eur. ne pretjeruj
I riskirati da te još i naguze kad zaspeš. Pogotovo u drumskim konačištima po istočnoj EuropiGledao sam, ispod 40€ nema niš normalno, a bome neću spavati u nekoj šupi da uštedim 150 kuna.
Nisam zainteresiran za wellness pakete.te još i naguze kad zaspeš
Želim voziti ovakvim rutama.
I ovo
Zapali za Djerdap, do Donjeg Milanovca. Imas cini mi se 18 tunela, i vozis iznad DunavaIzlet do Monze je plan za neki drugi put, vjerojatno ne mali broj godina u budućnost.
Želim voziti ovakvim rutama.
Pogledajte privitak 5007
I ovo
Pogledajte privitak 5005
Šta ja znam, očekujem 3000 za benzin i cestarine, možda 50€ po noćenju za bed and breakfast i 15€ dnevno za iće i piće.
Tako da, tako nekih 6-7 tisuća kuna očekujem da će biti.
Za pare nije bitno, moje su, ali problem će biti kad pita "Zašto ne želiš da ja idem?"
I kako objasniti da nije da ne želim da ide, nego da želim sam ići