Moj VTS :)

Lix

Active member
odlične slike, c je top... vrh.. ja bi ga samo mrvicu u pod, ali otom potom :weeabooface: same pohvale imas od mene !! :D

Cutac

Prèkaroš
Hvala :cool:
Bih ga i ja u pod, ali sad imam posla i troska sa c4, a i ne bih nove opruge na stare amortizere, a gevinde mi preskupe. :rolleyes:

Tebi sam u wacap napisao da spavas sa otvorenim okom :D

Cutac

Prèkaroš
Na ljeto planiram spuštanje i novi volan, od modifikacija.
Volan je usranije kvalitete nego na c4(na c4 je puno finija i suhlja koža, ova je neka jeftina u VTS) i stavio bih na 9 i 3 alkantaru, ostatak koža i crvena crta na vrh volana :D
Znam da se alkantara brzo haba, ali koliko brzo? Na sicevima i vratima je još kao nova. Na kutnoj garnituri doma se uglancala samo na rubu naslona za leđa, ali ta je već stara bar 10 godina.

darkokriza

New member
Pozdrav.Novi sam na forumu pa jos neznam kako sve funkcionira.
Posjedujem C4 VTS 2007 g I zanima me dali se moze staviti of nekog drugog modela Citroena mjenjac sa 6 brzina.Nisam bas zadovoljan sa ovim postojecim posta pravim dosta kilometara mjesecno.hvala

Ruske

Active member
sad ce ti cutac napisat da odes staviti duzu 5. kao sta je on napravio :) ja cu rec samo: krivi si auto uzeo ako radis puno km mjesecno, ako nemas para za 9-10-11l na 100km
nazalost slusam svaki dan kad prodajem svog, a ja sam mislio da je dizel...i slicno...nazalost ljudi danas nemaju para za takve aute, pa ih i ne kupuju

Cutac

Prèkaroš
Ivan, da, tako nesto.
Podebljao bih volan malo, ali ne znam za konac, mozda bi mi bilo previse.

Mjenjac moze, ali imat ces problema sa tvornickim BSI, nece se poklapati. Najbolje bi bilo uzeti 6 brzina sa nekog auta i onda kemiju sa BSI.

Ja imam nestandardnu petu i premisljam se jel ima svrhe.
Tisi je, krajnja brzina nije pogodjena jako(sa 232 na 225 pala), ali sam izgubio tempomat i izmedju 60 i 80 km/h mi fali jedna brzina.

Mislim da mi na kraju kompromisi odgovaraju jer me ubijala buka na 120-130, isao je preko 4000.

To te kosta oko 2000 kuna.

Ruske

Active member
cekaj, sta nisi ti stavljao duzu 5.? kako sad je pala top brzina? sta ne uspjes razvuc okretaje, pa onda preko 225 ne ide? zanimljivo...

ako se dobro sjecam, postojali su vtsovi 180 sa 6brzina serijski, tako da bi se moglo vidjeti swap napraviti, ali su rijedji + sta su mi svi savjetovali da uzmem 5brz kad sam kupovao vts-a jer je bolji mjenjac + pase sa puno drugih auta, dok 6brz ne

Cutac

Prèkaroš
Je duza je, okretaji su nizi. Kada sam ga kupio odmah sam ga dignuo i na ravnom je isao 232 i skoro udarao blokadu. Onda sam stavio duzu petu i sada povuče do 225, ali treba mu duze. No sad blokada nije na 240 nego na 318 valjda.
Sad na nizbrdicama leti :D
Stabilan je jako, ali jedino mi desni retrovizor na jako visokim brzinama zvuci kao da cd otpasti.

Posljednje uređivanje:

gambler072

C5 enthusiast
Ja primjetim to preko 110, iritantno je, kao da ti fali dio kedera na prozoru. Mislim da je neko rekao da mu je problem onaj senzor vanjske temperature na donjem dijelu retrovizora.

Na vrh