Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
nemrem ga smislit al ga volim
Ne kužim te :D

Koliko ga je dobro gariti do crvenog kroz neku pripyzdinu, toliko je dobro pustiti Magic carpet ride od Steppenwolfa, spustiti prozore i biti najsporiji na cesti :cool:

A ovdje stariji brat ispraća mlađu sestru na tehnički

Cutac

Prèkaroš
Nakon mjesec i pol dana i 900 km od catch cana, catch can je potpuno suh unutra. Ni miris ulja nema.
Navodno znak zdravog motora, vidjet cemo kroz ljeto ako na more budem isao sa njime.

Lix

Active member
Par dobrih đireva i da vidis kako ga nafila, ili sam to možda samo ja kojem tesko da prode voznja bez barem malo "gasa", a sta cu kad me francuzica zove daj me daj me, i onda moram, bilo bi nepristojno odbit

Btw, one slike, zadnja po redu, stari moj, poster na zid i uokvirit, top je

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pomalo, usisnoj treba barem 100tkm da se primjetnije začađi (ako i tad), tako da nakon 900km stvarno nebi smjelo biti ništa.

Cutac

Prèkaroš
Nek nema ulja, još bolje :)

Sad tražim nosač za mobitel.
Ne može za ventilaciju jer sam ju rastavljao i podmazivao da ju lakše pomičem pa ne može držati mobitel. Ne može kao na c4 jer VTS nema kućište volana, ne može na šajbu jer je predaleko, ne može na kokpit da ga ne ošteti...
Nemam ideje nikakve, imate vi kakvu?

Cutac

Prèkaroš
Hvala, ali to mi je malo prenisko. Možda da napravim nešto što drži mobitel, a gurnem nosač u onaj pretinac ispod ekrana.
Znam samo da nema puno opcija :D

Za vikend u planu imam pogledati klapnu gasa dok motor radi. Moram smisliti kako, a da filter zraka ostane unutra. Voziti ga neću, ali budem ju gledao kada je hladan i kada je topal.
Kada je hladan, trebala bi normalno raditi, a kada je topal trebala bi biti ful otvorena.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ti ili si oženjen već 10 godina ili se nećeš oženiti još 10 :D
Pusti klapnu na miru, šta ti je skrivila :grin:

Cutac

Prèkaroš
Èisto informativno. Prije nego što sam ju očistio trokirao je kod prvog paljenja i onda prestao. Pretpostavljam da je onda koristio klapnu za doziranje zraka. Zanima me jel se otvori do kraja kada dostigne radnu temperaturu.

A to mi je hobi. Ili radim rupu u kauču ili kopam oko auta, tak da... :D

Na vrh