Nju sam planirao nagurati na spoju gumene cijevi i kućišta filtra zraka. Guma se malo rastegne, okolo malo zalijepim ljepljive trake da ne vuče zrak izvana.
Aha, na to si mislio, mislio sam da misliš na praktičnost
Sad me neki leš u c3 skoro koštao VTS-a.
Vozimo se dvotračnom, ista brzina, ja desna traka, on lijeva i ja mu u mrtvom kutu i bjeloglavi fino bez žmigavca krene u moju traku na mene. I još mu od 3 štop svjetla radi jedno i to titra.
A uhvatio sam i ovo, jel može netko provjeriti tablicu(khm, toma )? Nema ništa na provjeri osiguranja, a zanima me jel THP.
RI3313D
Pusti klapnu, ne vole ew10 da ih tamo previse diras, ako si ocistio i ako radi kako spada pusti ga smirom, cackaj po plafonjeri to je problem koji postoji, ne radi ga tamo di ga nema
Ma ne da mi se po plafonjeri kopati, baš mi se ne da. To ću nekada riješiti, ali u dalekoj budućnosti. Imam svjetla za čitanje, svjetla za noge, bljeskalicu na mobitelu i dosta
cuty, daj molim te opisi mi onaj problem koji si imao sa osvjetljenjem, nesto ako se dobro sjecam promjenio si osigurac neki nevezani i onda ti proradilo? sta je ono bilo?
moram usporediti nesto
Žarulja pepeljare mi nije radila i kada sam ju zamijenio proradila je plafonjera na kratko i pojačao se intenzitet osvjetljenja na onim tipkama za alarm i sl.
ok, znaci ipak nije bio osigurac...a cuj posto je to sve osvjetljenje, mogu povezat...
ali da li mozes ti povezat riknuti osigurac od 12v adaptera u kruskotu sa ne radom abs-a?
mislim, posto su to sve francuzi, onda bi se i dalo povezat...ali