Stavi kapuljaču, sklanjaj se od paparaca
Aj budem ga pitao kad budem vadio šavove, hvala na prijedlogu.Ako se već bojiš izaći, zatraži od svog liječnika potvrdu da nije nužno "opće" mirovanje za tu vrstu ozljede
Haha, a ljudi su cigani, ako me netko vidi, garant će lajati okolo po firmi.Stavi kapuljaču, sklanjaj se od paparaca
Eto, kad kosiš travu di ne treba...prerezao sam si tetivu na palcu
Ne nego kad radiš drva za roštilj sa nožemkad kosiš travu di ne treba
objesi ruku i jauči cijelo vrijeme
Srećom nije privatnik. Ako je, velik jeDruga je stvar ako radiš za privatnika
A znam, ali država i zakoni znaju biti cigani, pa ne škodi pitati.pa nisi ti na bolovanju nužno vezan za krevet, samo privremeno nisi radno sposoban
Leta jesu, pameti nije...zaslužuješ barem dupli facepalm!Ne nego kad radiš drva za roštilj sa nožem
Hehe, nice!pa mi mogu progledati kroz prste
Tim lakše ako su porezani!pa mi mogu progledati kroz prste
Na tvom mistu, ako je frendica dobra, ja bi iša. Al bez cure. Kažeš da ideš na terapiju.Idući petak (za 8 dana) frendica slavi rođendan i cura i ja smo pozvani na večeru vanka (nije fensi restoran, tipa pizzerija) i mene zanima jel ja na bolovanju smijem ići?
S pizze na picu.Na tvom mistu, ako je frendica dobra, ja bi iša. Al bez cure. Kažeš da ideš na terapiju.
Jebigazaslužuješ barem dupli facepalm!
Ne smijem, znaju se...Na tvom mistu, ako je frendica dobra, ja bi iša. Al bez cure. Kažeš da ideš na terapiju.
Moraju hladne obloge, ne tople.S pizze na picu.
Ih, tek tad nemaš brige.Ne smijem, znaju se...
Nije to samo Ford i Citroen...i odem malo pohledat sta se nudi od forda i citroena... pa nema vise da nije hibrid ili 1.0 benz. Uzas
Pogledaj:Poceo sam pratit na facebooku stranicu EV CLINIC. To je neki majstor za servia elektricnih vozila. I po njemu su hibridi spoj najlosijeg iz oba svijeta (elektro i gorivo). Do nedavno sam imao misljenje da je to super stvar, a sada eto ih ne zelim vise. Iako si ne mogu ni priustit i odem malo pohledat sta se nudi od forda i citroena... pa nema vise da nije hibrid ili 1.0 benz. Uzas
Plin koji se stlači u vanjskoj jedinici, ekspandira u unutarnjoj i vjerojatno mora imati prostora gdje će se ta plinovita faza smjestiti prije nego ponovo uđe u kompresor koji je u vanjskoj. Ni cijevi nisu istog promjera, ona za stlačeni plin je manjeg promjera od povratne cijevi. Moguće je da je to razlog, nisam strojar, ali sam električar sa mnogo iskustva u strojarstvuJa nisam majstor ali imam tri klime na kući, dvije su direkt kroz zid, znači max 1m cijevi i jedna nekih možda 3m. Plus znam xy primjera gdje je minimum cijevi kao i kod mene i gle čuda sve radi. Zapravo sa svakim produljenjem cijevi preko 3 metra klima gubi na učinku, koliko neznam ali to mi jedino ima logike.