A šta ćeš, to je jače od nasČovjek kupuje (skoro) novi auto, a vi otišli na klasike i old-timere??
Ove TI felge su takav sex...jedno vrijeme me držalo uzet 159 TI, crna koža unutra, 2.4 JTDm obavezno, al dobro, imam nekej mozga..Ima izbora, al nema para...
Kaj nije to dosadan auto...nema emocije...Izvana mi je čak i top, ali unutra...Za te pare bi na tvome mjestu uzeo Golf varijant MK 7.5 2.0 TDI tamo 2018 , auto je zadnja verzija prije 8-ice ,popravljeno je vecina gresaka od pocetka ovog modela, da ne govorim da dolazi vec comfort model sa puno opreme. Testiro sam ga jer planiram zamijenit auto ali na kraju sam ipak odlucio da skupim jos malo parica pa da kupim auto iz Ingolstadta.
Je, to je šta bi Englezi rekli: company carKaj nije to dosadan auto...nema emocije...Izvana mi je čak i top, ali unutra...
7f2182f24e1bf303f3e1a139afd53d58.jpg (735×1122) (pinimg.com)Ili šta bi Mišo reka: Nema dušu, nema karizmu, ne izgleda nešto posebno
hehe, ne kontam ...ja vozio GTD verziju ( da ne govorim za GTi , ko je vozio zna sta govorim) mislio kupit ,elem ako je to dosadan company car onda Jeremy Clarkson i ja ocito grijesimo ...Je, to je šta bi Englezi rekli: company car
Ili šta bi Mišo reka: Nema dušu, nema karizmu, ne izgleda nešto posebno
Izbjegavaj sve PSA benzince iz posljednjih 15 godina.može li neko da me uputi koji motori su ok a koji definitivno za izbjegavanje kod citroena od 2018 godine pa nadalje, moze i benzin i dizel
Znaci i ova mazda otpada...Izbjegavaj sve PSA benzince iz posljednjih 15 godina.
Kod Mazde dizele genralno.