Evo me. Sad sam tek vidjela Slavkov post (valjda mu je to ime, gospodinu, s obzirom da je nick drugi?)
Dakle, bila danas u ovlaštenom. Nisam imala namjeru ostaviti auto, išla sam samo pitati, izvidjeti, i dogovoriti kad da ga ostavim, da ne duljim sad....uglavnom, prema mom pričanju, rekli su mi da misle da je taj neki senzor koji je spomenut. Nadam se da je to, jer izgleda to nije najgore što se može desiti. Ako je ovo nešto za 200 eura što Slavko spominje, onda uh meni...(ok, buđet mi je max.2000kn, ali ipak ne bi htjela toliko da mi uzmu, em ne radim, em, no, dobro, nije predmet rasprave sad to). Da, i spominjana je nešto ta ventilacija...dogovoreno je da ću ostaviti auto kad hoću (ja ću to povezati sa odlaskom u metropolu sa kolegicom, pa auto može biti u Vž-u cijeli dan, pokupim ga kad idem doma, tak mi jedino odgovara, drugačije ne), da će dečki probati sve, pogledati, za sve me zvati i pitati (jer sam rekla da više ne plaćam ništa, ako kvar nije uklonjen), i da - ako ispadne da i dalje "tuli" da mi neće ništa naplatiti. (no, pretpostavljam da bi to značilo da mi neće naplatiti naknadni "popravak" do istog tog iznosa ili kako već, jer ne vjerujem da će čekati sa naplatom ovog).
I pogodite kaj? Idem ja doma, i na rampi počne "bipkati" - razmišljala sam da se vratim, ali sam se sjetila da su imali "posla" i dok oni dođu do mojeg auta na red, već će se ohladiti, pa nisam....
Napomenula sam da nek se voze s njim, i nek se voze načinom kako sam rekla - spora vožnja i stajanje...i da se to ne događa svaki put (jer nije svaki put, većinom nije, ali sad je ovo već drugi put u mjesec dana)...
Vidjeti ćemo....a jesam glupa, trebala sam prvi put odmah se sama pobrinuti za auto, a ne misliti kak "muški" to bolje znaju...mislim ovi moji doma...uf, ljuta sam na sebe strašno! Nadam se da bude otklonjeno kajgod da je...jer me ubija to, i ja najradije ne bi vozila više.
Imam još jedno pitanje kad ste već tu:
- brisači.
Jel se moraju mijenjati i prednji i zadnji u kompletu ili može samo zadnji? Jer prednji su mi ok, i nisu stari, a zadnji mi se guma potrgala, pa bi rekla nek to promijene. Ili?