Renault Scenic IV by Milosh

Milosh

Test
Espace V je prekrasan. A u Paris Initiale opremni je TOP!
Slično vrijedi i za Talismana. Osobito ako je automatik...
I jedno i drugo su auti za putovanje i odmaranje!
:cool:⛱
Meni je isto prelijep, mada malo prevelik. Ali ne bih ga uzimao sa Tce, jedino sa 2.0 dci (ako uopšte postoji ta opcija).

Nije mi praktično kao na Desktopu, bit če zato što čoravim. A i navikao na mobilne aplikacije za određene stvari
Ja ga pregledam isključivo na telefonu, u browseru, i za razliku od milion drugih sajtova i foruma, ovaj xenforo je jako dobro prilagođen za mobilni. Ja sam se toliko navikao da mi je čudno gledati na kompjuteru. Možda ti je do browsera. Daj stavi screenshot sa moba. Koji browser koristiš?

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Dapače, šteta što nije više prešao. Jebeš polovni ispod 350k.
Dapače, šteta što nije više prešao. Jebeš polovni ispod 350k.

Čuj, cijena je sukladna kilometraži! Auto je u odličnom stanju na prvu, sa top opremom! Ima takvih vozila na internetu i sa dosta večom kilometražom, tako da mogu dosta preči. Izmjena motora, i cijena zamjenskog nije prevelika, po potrebi! Tako da si opet dobar. Osobno nikad nisam bježao od velike kilometraže. Niti prelazim previše, niti premalo....,nakupi se uglavnom. Nikad se do sada nisam zeznuo, a na održavanju ne štedim....! Tako da je uglavnom sve do onog koji kupuje!
Meni je isto prelijep, mada malo prevelik. Ali ne bih ga uzimao sa Tce, jedino sa 2.0 dci (ako uopšte postoji ta opcija).

Ja ga pregledam isključivo na telefonu, u browseru, i za razliku od milion drugih sajtova i foruma, ovaj xenforo je jako dobro prilagođen za mobilni. Ja sam se toliko navikao da mi je čudno gledati na kompjuteru. Možda ti je do browsera. Daj stavi screenshot sa moba. Koji browser koristiš?
I ja sam osobno uvijek za 2.0, koliko se sječam trebao bi biti! Ma ok je na Operi, Huawei P30 Pro....., ali niti sam neki preveliki korisnik mobitela, ali čisto sam se pitao dali možda nešto propuštam, a da je "bolje"!

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Oćeš C4 sa 210 tisuća kilometara? Jedino moraš promijeniti ulje nakon 2000 kilometara, razrađivanje motora i te šeme...

Kupovati "novi" auto i u računicu ubacivati zamjenu motora je isto ko da ideš na prvi spoj sa metrom da izmjeriš koliki bi joj sanduk trebao...

Bit če on kao bombon, uopče ne sumnjam u njega! Održavanje mu je bilo sve po planu i programu, nije se štedilo. To je kao sa ženama, netko voli crne, neko plave. Neko rabljene, neko nekorištene :D ,.....na kraju krajeva svi se više manje zajebemo!

Spawn

Well-known member
2.0 je rijedak. 160ks se radio do 2022 , 200ks se radio do 2020 a 190ks je još rijeđi. Najčešće su to mašine 1.6 biturbo 160 ako ne zelis 130 ks u tako velikom autu. Da,malo je sranje naći baš mašinu kakvu želiš i opremu kakvu želiš,osim ako te nije briga koliko košta nego želiš baš taj model. Šogor ima 1.6 biturbo 160ks i nisam jako oduševljen kako vuče što je normalno al za ono što meni treba,dovoljno,samo da ne rikavaju turbine :D

Na vrh