dobro je ispalo lakiranje, zapravo, bolje od očekivanja
Što se tiće nijanse prag me nije mučio, niti prednji branik, stražnja vrata iza vozača su mi bila problem
mislim da su dosta dobro ispala
teško i ja primjetim razliku, pomoglo je ušpricavanje na stražnji blatobran
anegdota:
jučer me vozi frend u novoj bmw 3-ki po auto
i taj njegov auto mi se realno ne sviđa - na mjestima su unutra neki jeftini materijali, nisam fan tih velikih ekrana bez tipaka, konzola ispred suvozača mi djeluje niska (zbog tog ekrana) i nekako mi je skučeno u tom autu (ok, oba smo iznadprosječni teškaši)
ali 5-ica je miljama daleko ispred 3-ke po svemu (ne nužno i po cijeni)
i dovede me on po glf i kaže - kbt auto dobro izgleda (ne popravak, već auto), ja kažem - znam, dobro mu stoji ta reflex silber metalic boja + 17 felge + niži ovjes - ima dobru siluetu, nabori na prednjoj haubi dobro izgledaju, zatamnjena stražnja svjetla u highlineu bolje stoje
e da - nisam riješio ono sa stražnjim vratima (poklopac geeka), kad tad ću se poigrati s time
priželjkujem si da bar neko dulje vrijeme u golf nemam ulaganja, jer kao što sam dosad i napomenuo - termostat, posuda rashladne tekućine, veliki servis + brtva ventila, prije toga isto zamjena ulja, akumulator, servis plina, prednje kočnice, brava prtljažnika - u 1 godini koliko ga imam bilo je dosta, sad bi malo odmor od toga
hladniji dani - škripe mu silent blokovi - nema veze, ima 15 godina, dobar je