Legalno je. Kupnjom sklapaš ugovor i pristaješ na njihove uvjete s kojima si ranije upoznat.Jel to legalno, nije.
Pitanje je samo je li njihova praksa u ocjeni istrošenosti dijela šupačka ili nije.
Legalno je. Kupnjom sklapaš ugovor i pristaješ na njihove uvjete s kojima si ranije upoznat.Jel to legalno, nije.
Kliješta koja sam kupio su nova.Svašta.
A ta kliješta koja si ugradio, ona su baš nova nova, ili reparirana?
Pristajanje na uvjete ne znači da je nešto legalno.Legalno je. Kupnjom sklapaš ugovor i pristaješ na njihove uvjete s kojima si ranije upoznat.
Pitanje je samo je li njihova praksa u ocjeni istrošenosti dijela šupačka ili nije.
Aposlutno, ali ja sam se referirao pravnički na konkretan slučaj prema Zakonu o obveznim odnosima.Pristajanje na uvjete ne znači da je nešto legalno.
Brruno je dobro objasnio.Postoji dobar dio trgovina u kojima ako plaćaš gotovinom vrijedi jedna cijena, dok plaćanje karticom obično diže cijenu proizvoda (razlika kartičarske naknade). Naplata kartičarske provizije kupcu je protuzakonita i nosi sankcije iako se kod nas i dalje prakticira. To što sam dao karticu i pristao da me odere ne umanjuje niti amnestira njega od činjenice da radi nešto nezakonito.
Glupost, slažem se, ali nije nezakonita.A ovo sto radi Krešo s kaucijom je cista glupost jer taj nacin kupovine bi trebalo ostaviti samo kao opciju
Rastavi i operi kontakt sprejem, meni je na VTS-u čuda učinilo.Uglavnom mora se papučica gasa mijenjati
+1Rastavi i operi kontakt sprejem, meni je na VTS-u čuda učinilo.
Otkad ga imam mijenjam dijelove veličine Lego kockice, pa tako i danas. 450kn sa rukama, senzor brzine okretaja motora. Mjenjač nije dobivao dobar input i nije znao u koju brzinu da prešalta pa je odlučio ugasit se. Riješeno isti dan evo. Da pokucam u drvo s motorom i mjenjačem do sada nisam imao problema..Stalno mijenjam elektroniku. Ima automobila koji imaju tri puta više opreme od mog pa ne čujem da stalno mijenjaju nešto po tom pitanju.Ili su senzori i elektronika ili su nekakve brtve. Naravno da ima primjeraka i vlasnika koji nikad ne vide ništa od toga, ali moj je utisak da ima previše onih drugih.
Teško je, dobit ću za njega kikiriki..O limuzini D segmenta u rangu njegove udobnosti i opremljenosti mogu samo sanjati. Ali prekipjelo mi je. Kužiš, jako puno putujem. U takvom sam društvu..Sad bi ovdje, sad bi ondje. Ovisim o autu. Ne želim ić na cestu sa strahom hoće li me iznevjeriti negdje zbog ****arije. A ovo su doslovno ****arije.Pavel mislim da ce te pustit kad se malo sve slegne... ruku na srce tesko je nakon takva auta u nesto drugo, a senzora stavljaju sakam svi gdje god stignu
Ići će i on, čim se malo raspitam oko alternativa.Ako bude ijednom ostavio negdje ,ide u prodaju odmah ,ne sutra
Pa kupi novi C5.O limuzini D segmenta u rangu njegove udobnosti i opremljenosti mogu samo sanjati