vise sranja nisam procitao na 1 mjestu do sad...
Znači da ne prekontroliraš svoje postove
mislim da s ovime potrkepljujem sve moje teze
Možda ima veze sa tvojim tezama, ali tvoje teze nemaju svrhe jer ja ne pričam o onome o čemu i ti.
Svatko sa pol mozga će shvatiti da, ako kažem da sam više uživao u 3.2 atmosfercu nego u 2.0 turbaku sa 140 konja VIŠE i DSG-om, da me živo zaboli za 100-200 pullove, za street raceove i ostala sranja koja u stvarnom svijetu nemaju nikakve svrhe.
Tak si napiši i da Impreza može u 0-100 osramotiti Ferrarije i Porsche-e, ali koliko launcheva će Imprezina getriba izdržati?
To je isto ko oni boy raceri koji svršavaju na Supru sa 1200 konja. OK, brz je auto, ali nitko sa zrnom kulture ne bi izabrao našpanatu Supru umjesto nekog fino tvornički složenog auta u kojemu se da uživati na JAVNIM PROMETNICAMA sa tipa V8 atmosfercem od 250-300 konja.
A opet, svatko ima drugo poimanje javnih prometnica...
Jednostavno ne kužiš da postoji nešto što se zove OSOBNI UKUS, nego si ti sebi sad nabavio turbaka, nabio 300 i koliko konja na prednje kotače u obiteljskom autu i odjednom je to jedini realan izbor.
A vozio sam isti :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:, malo moderniji sa Haldexom i 11 godina starija serija 5 sa 130 konja manje je zabavniji i bolji auto nego to.