Jučer odrađen tehnički, nikakvih problema. Prilikom pregleda podvozja, uočeno je da je prednji lijevi kotač malo zauljen. Odmah mi je mrak pao na oči.
Kaže da vidi da je stabilizator promijenjen, no ne može reći jel curi trenutno ili to samo nije očišćeno kod zamjene. S obzirom da se ne razumijem u dijelove, nemam pojma šta je stabilizator i jel moguće da je kod njegove zamjene malo procurilo, ili općenito curi trenutno.
Nije ni on siguran, kaže da je moguće da je to nastalo nakon zamjene ili da je problem kod vulkanizera nastao kad se guma mijenjala (ako auto nije bio na podignutoj poziciji). Strah me uopće provjeriti što je u pitanju s obzirom da sam ostavio skoro 10000kn u kratkom periodu u automobil.
Èitao sam par sličnih problema no niti jedan nije dobar, od nekakvog crijeva (koje nije jeftino) do zamjene kompletnog cilindra (koje je još gore).
Slučajno tražeći rješenje problema naišao sam i na odgovor na pitanje o poskakivanju. Naime primjetio sam pred par mjeseci da kad podignem auto u višu poziciju, prilikom vožnje na 20-25km/h on poskakuje. U normalnoj vožnji se ne osjeti. Vrlo vjerojatno nema plina pa bi i sfere trebalo pregledati i dopuniti.
Cijene tog rada nisam našao. Imam osjećaj da će me hidroovjes izbiti iz cipela.
Zna netko kako ide to s punjenjem plina, cijene? I općenito šta da očekujem za ovo curenje?